Munkholm Hundecenter

Om mig

 Jeg hedder Emilie Munkholm og er uddannet og eksamineret veterinær kranio-sakral terapeut. Efterfølgende har jeg videreuddannet mig inden for bla. massage, bindevævsmassage, ledmobilisering, laserterapi, energetisk myofascial release, akupressur, triggerpunkter, organmassage, rehabilitering og meget mere. 
Jeg brænder for mit arbejde med dyrene, og for at formidle viden til dyrenes ejere, så spørgsmål er altid velkomne, ligesom jeg gerne viser øvelser man selv kan lave.
Jeg behandler både heste og hunde her i min klinik ved 9640 Farsø og kører også ud. Ved kørsel til jer, aftales pris for kørsel på forhånd. 
 
Bøger.
 
Jeg har skrevet bogen “ Hold din hund fit for fight” som indeholder rigtig mange relevante emner for alle hundeejere. bla. er der masser af dogfitnessøvelser, som bruges både til balancetræning, koordinationstræning, opbygning af muskler, opvarmning, nedkøling mm.
Der er en massageguide, hvordan du spotter om din hund har ondt, om hundens gangarter, problemstillinger, træning med hvalpe og ældre hunde.
Du kan købe bogen her.
 
 Derudover har jeg i 2020 udgivet "Go' Start", som er en guide til alle der har at gøre med hvalpe eller opdræt. Bogen indeholder vejledning til hvordan du får givet din hvalp den bedste start på livet, men også hvordan du kan hjælpe din tæve bedst muligt før, under og efter drægtighed. 
 
Kurser, worshops og træning. 
 
Jeg tilbyder hundetræning i mange forskellige discipliner. Heriblandt kan nævnes hvalpetræning, familiehundehold, dogfitness, agility, hoopers, rally-lydighed, tricks, børnehold mm.
 
Jeg holder ofte kurser og workshops inden for bla. hundemassage, dogfitness, opvarmning, udstrækning, træning mm.
 
 
 
I min fritid træner jeg mine 2 heste og 6 hunde. Jeg deltager primært i konkurrencer i agility og rally-lydighed, men træner også blandt andet nosework, dogfrisbee, spor, tricks og selvfølgelig en masse dogfitness. 
Jeg deltager ofte i kurser med hundene, det er både agility, rally, frisbee, nosework, klikkertræning og andre ting.
Jeg er uddannet DKK opdrætter og opdrætter Islandske fårehunde og Border collies. På vores hjemmeside kennelmunkholm.dk   kan der læses meget mere om vores hunde.