Stald Munkholm

Om mig

 
 
Jeg hedder Emilie Munkholm og er uddannet og examineret veterinær kranio-sakral terapeut. Efterfølgende har jeg videreuddannet mig inden for bla. massage, bindevævsmassage, ledmobilisering, laserterapi, energetisk myofascial release, akupressur, triggerpunkter, organmassage og meget mere. 
 
Jeg brænder for mit arbejde med dyrene, og for at formidle viden til dyrenes ejere, så spørgsmål er altid velkomne, ligesom jeg gerne viser øvelser man selv kan lave.
 
Jeg behandler både heste og hunde her i min klinik ved 9640 Farsø og kører også ud. Ved kørsel til jer, aftales pris for kørsel på forhånd. 
 
 
Jeg har skrevet bogen “ Hold din hund fit for fight” som indeholder rigtig mange relevante emner for alle hundeejere. bla. er der masser af dogfitness
øvelser, som bruges både til balancetræning, koordinationstræning, opbygning af muskler, opvarmning, nedkøling mm.
Der er en massageguide, hvordan du spotter om din hund har ondt, om hundens gangarter, problemstillinger, træning med hvalpe og ældre hunde.
Du kan købe bogen her.
 
 
I min fritid træner jeg mine 3 heste og 4 hunde, jeg deltager primært i konkurrencer i agility og rally-lydighed, men træner også blandt andet nosework, dogfrisbee, spor, tricks og selvfølgelig en masse dogfitness. 
 
Jeg deltager ofte i kurser med hundene, det er både agility, rally, frisbee, nosework, klikkertræning og andre ting.
 
Jeg er uddannet DKK opdrætter og avler Islandske fårehunde og Bordercollier, på vores hjemmeside kennelmunkholm.dk   kan I læse meget mere om vores hunde