Munkholm Hundecenter

Hundepension

Munkholm hundecenters hundepension er en lille hundepension beliggende ved 9640 Hvalpsund, i rolige naturskønne omgivelser.
Vi befinder os midt i en naturskøn perle, med både strand og skov lige i baghaven. 
 
Hos os kan du være sikker på at din hund er i de bedste hænder. For os er det vigtigt at du som hundeejer er helt tryg når du sender din hund i pension, og derfor får du også som hundeejer jævnlige opdateringer og billeder af din hund, når den er i pension hos os.


Munkholm hundecenters pension er en lille hyggelig pension med plads til få hunde.
Dette gør at vi har god tid til hver enkelte hund, og at hundene luftes enkeltvist flere gange dagligt, enten på gåture i skov og ved strand, eller på vores indhegnede baner/faciliteter.

Hos os lukkes hundene ikke sammen med fremmede hunde, og derfor risikerer du ikke at din hund får uheldige oplevelser med andre hunde. Alle hunde luftes enkeltvist, medmindre at hundene kender hinanden på forhånd, og ejer har ønske om at hundene luftes sammen.
Ingen hunde luftes løse, medmindre at vi er i en lukket indhegning, eller på vores indendørs baner. Hvis man er i tvivl om hvorvidt at ens hund vil forsøge at forcere højt hegn, skal dette oplyses ved booking, så vi kun lufter din hund i en lang line. 

Vi går højt op i at hundene også skal syntes det er dejligt at være på ferie, hvorfor vi laver mange aktiviteter med hundene, såsom aktivitetsspil, små spor, gåture i naturen, træning og meget mere.

Har du et ønske om ekstra forkælelse til din hund, vil der være mulighed for at tilkøbe ekstra til din hunds ferie. Blandt andet åbner vi senere på året for muligheden for at booke svømning til din hund, ligesom der er mulighed for at bestille fysiurgisk behandling, genoptræning, træning og vandløbebåndstræning.

I pensionen er det kun os og vores ansatte som kommer, for at undgå unødig uro.
Ønsker du at se hundepensionens faciliteter er du derfor velkommen til at gøre dette, når vi holder åben pension flere gange om året. På disse dage vil pensionen være tom, og derfor åben for gæster.
 
Vi tilbyder også at din hund kan komme i daycare, hvis du har brug for pasning på dagsbasis. Har du brug for pasning ved lange arbejdsdage, familieudflugter eller lignende, er din hund velkommen her. 
Er man som turist på ferie i området og har brug for pasning, mens man er ude at se forskellige seværdigheder, er dette også en mulighed. Her sørger vi for at din hund bliver luftet, aktiveret og hygger sig, mens du med god samvittighed kan besøge de lokale seværdigheder. 

Hvad skal jeg medbringe?

Du skal medbringe din hunds foder, sundhedsbog samt et fast halsbånd og meget gerne en sele som passer hunden.
Derudover kan det være en god idé at medbringe et tæppe/kurv eller lignende som dufter velkendt. Legetøj kan også være en god idé at pakke til din hund.

Ønsker du at medbringe din hunds vante godbidder eller tyggeting, er du også velkommen til dette.

Godt at vide/praktisk info:

Foder:
Foder skal medbringes, så hunden ikke skal udsættes for et pludseligt foderskift.
Foderet skal enten pakkes i portioner, eller der skal være tydelig anmærket på fx. Et målebæger hvor meget hunden skal have pr. Måltid.

Fodres din hund med barf er dette også en mulighed i pensionen, her skal måltider være portionsopdelt, medmindre andet aftales.

Hvis din hund har brug for medicin eller tilskud sørger vi gerne for dette uden beregning.

Godbidder og snacks:

Godbidder og andre tyggesnacks må meget gerne medbringes. Placer tingene i en lukket bøtte eller pose med hundens navn på.

Vi sørger også for at give hundene kødben og godbidder i løbet af dagen, hvis din hund har allergi eller intolerance over for visse ting, så oplys venligst dette ved booking.


Stress:

Vi har et stort fokus på at lave et roligt og stressfrit miljø til hundene. Derfor har vi forskellige tiltag, som kan hjælpe til at berolige hundene, selvom de er i nye omgivelser.
I pensionen kører der beroligende musik, ligesom vi benytter beroligende dufte som fx. lavendel og baldrian, der virker afstressende.

Hundene kan ikke se ind til hinanden og boksene er placeret ryg mod ryg, for at give en rolig atmosfære. Ligeledes har vi kun indendørs bokse, for at forhindre den stress som tilknyttede løbegårde kan medføre. Her går vi hellere med hundene, og sørger for at de får masser af menneskekontakt.

Indlevering og afhentning af hunde:

For at skabe en rolig atmosfære har vi faste tider hvor det er muligt at aflevere og afhente hunde.
Du kan hente eller aflevere din hund mellem kl. 09 og 10, og igen mellem kl. 16 og 17.
 
Booking af ophold: 
 
Vi arbejder på højtryk på at blive færdig med vores nye hjemmeside og bookingsystem. Indtil dette er færdigt kan du bestille din hunds ophold ved at sende en mail til munkholmhundecenter@outlook.com
Noter venligst hundepension i emnefeltet, og skriv din hunds navn, alder, race, datoer for pasningen, samt din email, tlfnr. og adresse. 
Vi svarer hurtigst muligt. 


Pris:
Pension:
250 kr. pr. Hund pr. Dag.
(Fx. Er fredag-søndag = 3 dage)
Ved 2 hunde i samme boks, er prisen 200 kr. pr. Dag for 2. Hund. Hunde i samme boks skal være fra samme husstand og skal kunne spise sammen. 

Daycare:
250 kr. pr. Dag
Ved fast brug af Daycareordningen kan der købes et klippekort og derved opnåes rabat.

Betingelser:

Depositum betales ved booking (depositum er 2 dages pension = 500 kr.)
Resten af beløbet betales senest 14 dage før opholdets start.
Depositum tilbagebetales ikke ved afbestilling af ophold. 
Ved afbestilling senere end 14 dage før opholdets start, refunderes opholdet ikke. 

Vi forbeholder os retten til at tilkalde dyrlæge ved tegn på sygdom eller skade. Dette er på ejers regning. Ejer vil altid blive kontaktet med det samme.

Din hund skal være lovpligtig ansvarsforsikret.
Indlevering af hund i pension eller daycare sker altid på ejers ansvar.